КАК ДА ДАРИШ?

 • - Има три варианта да направиш дарение към АЗТУЕС -  по банков път, през ePay в лева или през PayPal в евро (виж по-долу);
 • - Можеш да ни подкрепиш и като поръчаш от сувенирите на Асоциацията през този формуляр.

 • За преводи през PayPal:
 • - Моля влез в профила си в aztues.bg с имейл адреса, с който си регистриран/а в АЗТУЕС;
 • - Направи дарение по съответния канал и напиши името си в полето за коментар или в основанието за плащане;
 • - Ще получиш автоматично потвърждение за направено дарение през ePay и PayPal. За дарения по банков път, ще получиш потвърждение по имейл в рамките на пет работни дни.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРИТЕЛИТЕ

 • - Всеки дарител ще получи Дарителско свидетелство, което дава право на данъчно облекчение;
 • - АЗТУЕС е вписана в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност под № 20150805001;
 • - Не забравяй да напишеш името си в основанието за плащане;
 • - Ако даряваш чрез юридическо лице, моля изпрати на donations@elsys-bg.org данни за договор за дарение (име на компанията, ЕИК, адрес и име на представляващия);
 • - Ако имаш въпроси или препоръки, свържи се с нас на donations@elsys-bg.org
 • - Можеш да прегледаш и секцията с често задавани въпроси.

БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА!

 Дари през PayPal

Можете да правите автоматично дарение всеки месец, като маркирате опцията Make this a monthly donation.
За еднократно дарение не е необходимо да имате регистрация в PayPal. Достатъчно е да използвате Visa, Mastercard, Maestro, American Express или Discover.

 Дари през ePay

Сума BGN
  100.00 (BGN)
  200.00 (BGN)
  500.00 (BGN)
 
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 Дари по банков път

Банкова сметка в лева

Банка ДСК

IBAN: BG36STSA93000022728191

BIC: STSABGSF

Получател: Сдружение Асоциация на Завършилите ТУЕС

Основание: Дарение


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как работи АЗТУЕС?

Организацията работи в подкрепа на ТУЕС общността – ученици, завършили и приятели на ТУЕС, като организира редовни срещи и събития за тях, популяризира дейността и каузата на ТУЕС, помага за контакти с различни партньори и за стратегическото развитие на училището. Всички тези дейности са с цел професионално и личностно развитие на членовете на ТУЕС общността. Асоциацията има постоянен екип, който работи в тясна връзка с ръководството на ТУЕС, за да осъществява проектите. През първите две години от съществуването си, благодарение на учредителното дарение на Светозар Георгиев (ТУЕС’1995) и финансовата и доброволческа подкрепа на завършилите, АЗТУЕС разви конкретни инициативи като извънкласните лекции и работилници за ученици TUES Inspiration Talks & Workshops, кариерният клуб TUES Career Paths, срещата на випуските TUES Reunion и подкрепи осъществяването и популяризирането на инициативи в ТУЕС като ученическия хакатон HackTUES, Деня на отворени врати и други. Организацията се нуждае от текущо финансиране чрез дарения и спонсорства, за да може да продължи да работи в досегашния мащаб.

 • Защо са необходими дарения от членовете на АЗТУЕС?

Повечето алумни организации се издържат от членски внос и/или редовни дарения от членовете. АЗТУЕС предлага безплатно членство на завършилите, като в същото време разчита на доброволни дарения от тях. Твоето дарение подпомага реализирането на проектите в полза на ТУЕС общността и гарантира продължаващата и устойчива работа на организацията.

 • Търсите ли спонсори за проектите си?

Работата по някои от проектите си финансира чрез спонсорства. Това са ученическият хакатон Hack TUES, Изложението на ученически проекти ТУЕС Фест и др. За работата по други проекти, разчитаме на подкрепата на ТУЕС общността. Сред тях са подкрепата за запазване на уникалния образователен модел на ТУЕС, ТУЕС Реюниън, TUES Inspiration Talks & Workshops, TUES Career Paths, както и текущата подкрепа за ТУЕС. Ако имаш контакт с потенциални спонсори, които биха подкрепили ТУЕС, моля, свържи се с нас на aztues@elsys-bg.org. Имаме и годишни спонсори, като за 2018 г. наши партньори са DevriX, Imperia Online и Немечек България.

 • Как да направя дарение?

Има три начина – по банков път, чрез ePay (в лева) или чрез PayPal (в евро). Не забравяй да посочиш името си в основанието за плащане. Това е особено важно при превод чрез ePay, защото системата не ни информира автоматично за името на дарителя.